Oppdater Windows Så Raskt Som Mulig

Men BankID gir deg også enkel og trygg tilgang til en rekke andre tjenester der du må dokumentere at du er deg - fra å sjekke dine resepter til signering av lånedokumenter. BankID på mobil er en tjeneste for sikker digital identifisering ved hjelp av mobiltelefonen. Med BankID på mobil så behøver du ikke kodebrikken windll.com/nn. Du trenger kun mobiltelefonen og en egenvalgt kode. Teknologia.no er et uavhengig redaksjonelt nettsted som skriver om vår digitale verden. Vi gir deg nyheter om teknologi, sosiale medier og digital underholdning. Vår visjon er å fremme allmenn interesse og kunnskap.

  • Tidlig i 2018 ble det varslet om funn av to store sikkerhetsbrister i microprosessorer.
  • For eksempel har omtrent fire prosent av dem som besøker Aftenposten.no en PC med XP som operativsystem.
  • Men kommunikasjonsdirektør Christine Korme i Microsoft Norge sier til Aftenposten at Norge er blant de landene med en lavere andel av XP-brukere.
  • Den nye Windows 10-oppdateringen støttes av Unicode 11, som betyr at du får tilgang på 157 nye emojis.

Det følgende er et eksempel på å oppdatere Windows 10 til Windows-versjon 1803 . Datamaskinen din er forhåndsinstallert med Windows 10 Home. Microsoft lanserer regelmessig nye versjoner av Windows for å forbedre visse funksjoner. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco ), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt når det er hjemlet i lov . Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel. På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler for personlig tilpasning av annonser og måling.

Informasjon

Flere avanserte funksjoner i Teams er reservert for abonnement som ofte koster litt mer. Juli og det er mange som har benyttet seg av tilbudet fra Microsoft om å oppgrader gratis fra Windows 7 eller Windows 8.1. Høyreklikk på enheten og velg alternativet «Oppdater driver». Søk etter Enhetsbehandling og klikk på toppresultatet for å åpne programmet. Oppdateringer er for viktig til å la hver enkelt bruker styre dette. Siden kunde har flere Windows 7 PC-er opprettet vi en cmd fil som gjorde trinnen over ved kun å kjøre filen.

Nye Emojis

Når ordet systemoppdatering brukes, menes det som oftest en oppdatering til selve operativsystemet. På en PC vil operativsystemet typisk være Windows eller Mac OS, mens på mobiler er det oftest iOS eller en variant av Android. Etter at datamaskinen starter på nytt, vises systemoppsettskjermen. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på systemet og fullføre oppdateringen.

Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. ICloud for Windows 7.x fungerer med versjoner av Microsoft Windows 7, 8, 8.1 og tidlige versjoner av Windows 10. ICloud for Windows 7.x får kun vedlikeholdsoppdateringer. Hvis du ser en melding om å omstarte PC-en, omstarter du datamaskinen og installerer deretter iCloud for Windows. I henhold til Microsofts krav må PC-en ha en nyere prosessor og støtte for TPM 2.0 – en teknologi for sikkerhetsrelaterte funksjoner i maskinvaren.

Scroll nedover til du finner valget Om telefonen og Programvareoppdatering. Her finner du en oversikt over de aktuelle oppdateringene.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *